Yeşilay İl Başkanı kütüphanemizi ziyaret etti.
21.11.2013 01:10

Yeşilay İl Başkanı Muharrem ÇELİK kütüphanemizde sigara kullanmayan öğrencilerimize teşekkür etti.

Çelik,  Abdulkadir KARAHAN kütüphanesi'ni temiz hava solunumu açısından Şanlıurfa'nın örnek kütüphanesi olarak gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Kütüphane müdürü Eyüp AZLAL ise Muharrem ÇELİK Bey'e bu ziyaterinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi :

- Kütüphane personeli olarak sigara kullanmıyoruz ve sigara kullanan öğrencilerle de yaptığımız görüşmeler olumlu sonuç verdi. Öğrencilerimiz de sigara bırakmaya karar verdiler. İnşallah önümüzdeki günlerde yapacağımız bir törenle sigarayı bırakan öğrencilerimize birer kitap hediye edeceğiz.