Hayat Boyu Kitaplar Fotoğraf Sergisi
03.04.2014 09:42

Kütüphaneler Haftası Dolayısıyla Kütüphanemizde "Hayat Boyu Kitaplar Konulu Fotoğraf Sergisi" açıldı.Serginin açılışını Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarmış Duayen Gazeteci Yazar-Naci İpek ve Uğur Dersaneleri Kurucu Müdürü Eğitimci-Yazar M. Emin Karahan yaptılar. Öğrencililerin kitap okumaya yönelik ilginç fotoğraflardan oluşan sergi yaklaşaık 30 fotoğraftan oluşuyor. Gazeteci-Yazar Naci İpek mürekkeb akmayan yerde kan akar adlı fotoğrafı hakkında şu açıklamayı yaptı. Biz İslam ümmetindeniz. Allah bize yüce kitabında oku diye bir emir vermiş ama biz okumuyoruz daima bir birimizin kanını akıtmak için uğraşıyoruz. Bu şeytani bir durumdur, dedi. Kütüphane Müdürü Eyyüp Azlal, Serginin bir hafta süresince ziyaretçilere açık olacağını söyledi.