Güney Koreli Öğrenciler Kütüphanemizi Ziyaret Ettiler
31.07.2014 06:51

Gaziantep Üniversitesi Tömer Eğitim Merkezinde Türkçe eğitimi alan bir gurup Güney Koreli Öğrenci kütüphanemizi ziyaret etti. Kütüphane ziyaretinde müdür Eyyüp Azlal tarafından ilgilyle karşılanan öğrencilere kütüphane hakkında kısa bir bilgilendirme  konuşması yapıldı. Daha sonra müze kısmında kütüphanemizin kurucusu merhum Prof.Dr. Abdülkadir Karahan Hoca ve eserleri tanıtıldı. Karahan Hocanın Türkçe ve Türk dilinde yayımlanmış eserleri üzerinde sohbet edildi. Kütüphane kısmına geçen öğrenciler burada kitaplardan nasıl faydalanacağı hususunda bilgilendirildi.Ayrıca yeni açılan kütüphane otomasyon programı ve www.karahankutuphanesi.gov.tr  web sitesi de tanıtıldı.