Kütüphanemizde Onarım Çalışmaları
28.07.2012 02:25

Şanlıurfa İl Özel idaresi Genel Sekreteri Sayın Uğur Büyükhatipoğlu'nun kütüphanemizi ziyareti sonrası önce acil ihtiyaçlar sonradan da  kütüphanenin diğer ihtiyaçları birer birer gideriliyor.

Kütüphanede yapıalan tadilat ve onarımlar şu kalemlerde yapıldı.

1. Kütüphane salonları boyandı.

2. Kütüphane Pencereleri tamiri ve boyası yapıldı

3.Kütüphane Su basması bölümü yeniden yapıldı.

4. Kütüphane Çatısı yeniden onarıldı. düşen kiremitler ve tahtalar  yeniden yerlerine konuldu.

5. Kütüphanede öğrenciler için özel eşyalarını bırakabilecek 20 gözlü dolap yapıldı.

6. Öğrencilerin gazete ve dergiye rahtça ulaşabilecek gazete ve dergi reyonu yapıldı.

7. Öğrencilerin internet ve bilgisayar hizmetleri için bir adet bilgisayar alındı.

8.Öğrenci ve araştırmacıların kitaba ve kütüphaneye netten arişimini kolaylaştırmak için karahankutuphanesi.gov.tr on-line bir ortamda hizmet veriyor.

9. Kütüphaneye gelen öğrencilerin güvenliği için 8 kamera ve kayıt cihazı alındı. Ve bu sistem web sitesine engetre edildi.

10. Kütüphaneye iki adet klima alındı.

11. Kütüphaneye temizlik işlerinde elektrik süpürgesi alındı.

Kütüphanede Onarılmayı Bekleyen Kısımlar ise şunlardır.

1. Bahçe Düzenlenmesi

2. Hizmetli Alımı

Kütüphane yönetimi olarak bu hizmetleri eksiksiz yürüten İl Özel İdaresi genel sekreteri Sayın Uğur Büyükhatipoğlu'na  teşekkür ederiz.